Udvikle børnenes fantasi og mulighed for socialt samvær

Nature Play - Profil


Nature Play betragter leg som et udtryk for børns nysgerrighed, interesse for deres omgivelser og frem for alt et ønske om at lære, forstå og kunne beherske verden.

Vi ser det som en af vores opgaver at skabe mulighed for dette.

Grundstammen i vore legeredskaber er RUBINIE træ, også kaldet acacia. Træet har en meget lang holdbarhed selvom det monteres i jord.  Vi fjerner det yderste splintlag som normalt rådner i forbindelse med jordkontakt. Når splintlaget er fjernet bevarer træet sin smukke farve.

Legepladsen er et af børnenes vigtigste uderum.

Legepladsen skal udvikle børnenes fantasi og give mulighed for socialt samvær. Vi mener at legeredskaber både skal udvikle den motoriskeleg og samtidig give mulighed for fordybelse og stilleleg.

På de følgende sider har vi valgt at vise et lille udsnit af de produkter som vi producerer, det være sig standardprodukter og over i specielopgaver som vi sammen med jer fører ud i virkeligheden. Rekvirer vor 24 siders katalog.

At bygge legepladser kræver stor specielviden, vi har vore egne montører som har arbejdet med montering i mange år. Nature Play overholder gældende regler for legepladssikkerhed.
DS/EN 1176 samt DS 1500.

Nature Play har mere end 28 års erfaring med salg og montering af legepladser.

Med en naturlegeplads fra Nature Play er man godt på vej ind i fantasiens verden.​

Kontakt os

Firmainfo

  • Nature-Play ApS
  • CVR: 26665434

Kontaktinfo

Adresseinfo

  • Kollerødvej 71
  • 3540 Lynge